Coming Up

Geen evenementen

Ontvang onze nieuwsbrief

5 (!) Optredens op de Zotte Comedy Avond

Voor de 6e keer organiseren wij, in samenwerking met HCR van Saaze en Comedyhuis Utrecht, de Zotte Comedy Avond.
De beste comedians van het Comedyhuis Utrecht reizen weer af naar Kraggenburg, om er weer een avond vol gezelligheid en stand-up comedy van te maken.

 

Met dit jaar niet 3, niet 4, maar 5 optredens!

 

 

De line up is als volgt

 

Jurg van Ginkel 

Jurg was in 2013 tijdens de eerste editie van de partij. Toen nog eerst verdwaald bij de Kleiduikers in Ens, maar gelukkig uiteindelijk in Kraggenburg aanbeland. Aansluitend was Jurg in 2014 jurylid van het Gezwam, dus Jurg is inmiddels een bekende van de show. Jurg ademt comedy, als comedian, tekstscrhijver, maar zeker ook als mede-oprichter van het Comedyhuis. Op 10 november zal Jurg optreden als Patras Familias van de bende, hij zal als MC de avond in goede banen leiden.

 

Jans Budding

Elke stand-up comedy gezelschap heeft een supertalent nodig, en bij het Comedyhuis is dat Jans Budding. Een Amsterdamse die pas net haar eerste stappen op het comedypodium heeft gezet maar nu al comedians met meer ervaring wegspeelt. Jans brengt grappen met een unieke insteek over haar bekakte opvoeding en het alledaagse leven

 

 

Jasper Nieuwenhuis

Eh ja, hier weten we niet zoveel van. Nou ja; hij is docent Engels op het AOC, getipt door een enthousiaste dorpsgenoot en tevens collega. Net begonnen in het comedy vak, maar zeker een rijzende ster! Je carriere begint pas echt als je in het leeuwendorp bent geweest. Wel nu; let's Rock en verras ons. 

 

Wouter Meijs

Misschien wel verre familie van buutreedner Harry Meijs, deze geboren Tersschelling-er. Een fanatieke fietser die de grappen als trappend door de wind bedenkt.  Jarenlang was Wouter een graag geziene gast in het Comedycaf√© en de Comedytrian in Amsterdam. Toch begon de hunkering naar een eiland weer te kriebelen en besloot hij te verhuizen naar Engeland. Hij is nu eindelijk terug. Wouter zijn humor is droog, droog en droog.

 

Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis ademt comedy. Tijdens een bezoek aan de Engelenbak in 1994, een fameus open podium in Amsterdam, besloot Martijn zelf het publiek te vermaken. De volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Vanaf dat moment is Martijn Oosterhuis actief als cabaretier en stand-up comedian en heeft hij inmiddels honderden optredens op zijn naam staan.