Coming Up

Geen evenementen

Ontvang onze nieuwsbrief

Lustrum Zotte Comedy Avond

Op zaterdag 11 november 2017 organiseren de Zotte Leeuwkes samen met HCR van Saaze en het Comedyhuis uit Utrecht voor de 5e keer De Zotte Comedy Avond. Comedy in het cafe, in de polder, simpel, gezellig, knus, gewoon normaal.

 

Het Comedyhuis serveert ook dit jaar de beste comedians in het cafe annex restaurant van HCR van Saaze.

 

Jeroen Pater

MC deze avond is Jeroen Pater. Vriend van de vereniging, organisator van het Utrechts Internationaal Comedy Festival, ex jurylid gezwam, mede-oprichter Zotte Comedy Avond, workshop leider gezwam rond de dam, mede baas van het Comedyhuis, maar bovenal ervaren en verrassend scherp geestig. Dat is Jeroen.

 

Roel C Verburg

Wij zagen Roel C tijdens onze eerste comedy toer in Utrecht, heette toen nog Hecklers. Een comedian met een gitaar, das apart. Kan dat wel? Jazeker kan dat wel. Zingen, vertellen, verbazen. Tevens bij Veronica te horen bij van Inkel,  maar nu voor het eerst naar Kraggenburg. 

 

Felix Heezemans

Hij heeft ons nog niet gezien, maar wij hem wel. Overdag is hij ambtenaar, 's avonds comedian. En niet onverdienstelijk, won laatst nog de publieksprijs op het VARA Leids Cabaret Festival. Een jaar of 10 in het vak, maar nu al bijna hoogste bereikt; optreden bij de Zotte Comedy Avond.

 

Tobi Kooiman

Tobi Kooiman kan lief overkomen, maar schuwt geen enkel onderwerp en kan na een subtiel doordenkertje plotseling snoeihard uit de hoek komen. Om een hobby te zoeken naast zijn studie Wiskunde stapte hij in 2014 een podium op, en vervolgens won hij in 2015 de juryprijs bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en in 2016 de Delft Talent Comedy Award en de publieksprijs bij de Comedyhuis Comedy Competitie.

(oke, tekst beetje geleend, maar is wel goed).

 

Kortom;

Niet te missen dus; zaterdag 11 november om  20:30 uur in HCR van Saaze in Kraggenburg. In het cafe. Er wordt entree gevraagd. Maar dat is het meer den waard. Kom op tijd.

 

 

5e Zotte Comedy Avond