Coming Up

Geen evenementen

Ontvang onze nieuwsbrief

De 8e Zotte Comedy Avond

Na 2 jaar afwezigheid is 'ie er eindelijk weer: Dè aftrapper van het carnavalsseizoen!

 

Op 12 november komen de leukste comedians van Comedyhuis Utrecht weer naar Kraggenburg tijdens de Zotte Comedy avond. 
Gewoon weer even lekker een avondje lachen in het café, scheelt thuis weer stoken? 
 

Line-up:

Ronald Smink

Jelle Brouwer

Maartje Mikx

Frank Buytendijk

Djoni de Vos

 

7e Zotte Comedy Avond

Geen 4, geen 5, maar 6 optredens tijdens de Zotte Comedy Avond op zaterdag 16 november. Het is alweer de 7e keer dat wij samen met HCR van Saaze dit succesvolle evenement mogen organiseren, in samenwerking met het Comedyhuis in Utrecht. Dé aftrap voor het carnavalsseizoen. Lekker een avondje lachen in het café. Dit jaar met een grote verrassing!

Flyer-Zotte-Comedy-Avond-2019

5 (!) Optredens op de Zotte Comedy Avond

Voor de 6e keer organiseren wij, in samenwerking met HCR van Saaze en Comedyhuis Utrecht, de Zotte Comedy Avond.
De beste comedians van het Comedyhuis Utrecht reizen weer af naar Kraggenburg, om er weer een avond vol gezelligheid en stand-up comedy van te maken.

 

Met dit jaar niet 3, niet 4, maar 5 optredens!

 

 

De line up is als volgt

 

Jurg van Ginkel 

Jurg was in 2013 tijdens de eerste editie van de partij. Toen nog eerst verdwaald bij de Kleiduikers in Ens, maar gelukkig uiteindelijk in Kraggenburg aanbeland. Aansluitend was Jurg in 2014 jurylid van het Gezwam, dus Jurg is inmiddels een bekende van de show. Jurg ademt comedy, als comedian, tekstscrhijver, maar zeker ook als mede-oprichter van het Comedyhuis. Op 10 november zal Jurg optreden als Patras Familias van de bende, hij zal als MC de avond in goede banen leiden.

 

Jans Budding

Elke stand-up comedy gezelschap heeft een supertalent nodig, en bij het Comedyhuis is dat Jans Budding. Een Amsterdamse die pas net haar eerste stappen op het comedypodium heeft gezet maar nu al comedians met meer ervaring wegspeelt. Jans brengt grappen met een unieke insteek over haar bekakte opvoeding en het alledaagse leven

 

 

Jasper Nieuwenhuis

Eh ja, hier weten we niet zoveel van. Nou ja; hij is docent Engels op het AOC, getipt door een enthousiaste dorpsgenoot en tevens collega. Net begonnen in het comedy vak, maar zeker een rijzende ster! Je carriere begint pas echt als je in het leeuwendorp bent geweest. Wel nu; let's Rock en verras ons. 

 

Wouter Meijs

Misschien wel verre familie van buutreedner Harry Meijs, deze geboren Tersschelling-er. Een fanatieke fietser die de grappen als trappend door de wind bedenkt.  Jarenlang was Wouter een graag geziene gast in het Comedycafé en de Comedytrian in Amsterdam. Toch begon de hunkering naar een eiland weer te kriebelen en besloot hij te verhuizen naar Engeland. Hij is nu eindelijk terug. Wouter zijn humor is droog, droog en droog.

 

Martijn Oosterhuis

Martijn Oosterhuis ademt comedy. Tijdens een bezoek aan de Engelenbak in 1994, een fameus open podium in Amsterdam, besloot Martijn zelf het publiek te vermaken. De volgende dag belde zijn eerste opdrachtgever. Vanaf dat moment is Martijn Oosterhuis actief als cabaretier en stand-up comedian en heeft hij inmiddels honderden optredens op zijn naam staan.

 

 

 

Lustrum Zotte Comedy Avond

Op zaterdag 11 november 2017 organiseren de Zotte Leeuwkes samen met HCR van Saaze en het Comedyhuis uit Utrecht voor de 5e keer De Zotte Comedy Avond. Comedy in het cafe, in de polder, simpel, gezellig, knus, gewoon normaal.

 

Het Comedyhuis serveert ook dit jaar de beste comedians in het cafe annex restaurant van HCR van Saaze.

 

Jeroen Pater

MC deze avond is Jeroen Pater. Vriend van de vereniging, organisator van het Utrechts Internationaal Comedy Festival, ex jurylid gezwam, mede-oprichter Zotte Comedy Avond, workshop leider gezwam rond de dam, mede baas van het Comedyhuis, maar bovenal ervaren en verrassend scherp geestig. Dat is Jeroen.

 

Roel C Verburg

Wij zagen Roel C tijdens onze eerste comedy toer in Utrecht, heette toen nog Hecklers. Een comedian met een gitaar, das apart. Kan dat wel? Jazeker kan dat wel. Zingen, vertellen, verbazen. Tevens bij Veronica te horen bij van Inkel,  maar nu voor het eerst naar Kraggenburg. 

 

Felix Heezemans

Hij heeft ons nog niet gezien, maar wij hem wel. Overdag is hij ambtenaar, 's avonds comedian. En niet onverdienstelijk, won laatst nog de publieksprijs op het VARA Leids Cabaret Festival. Een jaar of 10 in het vak, maar nu al bijna hoogste bereikt; optreden bij de Zotte Comedy Avond.

 

Tobi Kooiman

Tobi Kooiman kan lief overkomen, maar schuwt geen enkel onderwerp en kan na een subtiel doordenkertje plotseling snoeihard uit de hoek komen. Om een hobby te zoeken naast zijn studie Wiskunde stapte hij in 2014 een podium op, en vervolgens won hij in 2015 de juryprijs bij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en in 2016 de Delft Talent Comedy Award en de publieksprijs bij de Comedyhuis Comedy Competitie.

(oke, tekst beetje geleend, maar is wel goed).

 

Kortom;

Niet te missen dus; zaterdag 11 november om  20:30 uur in HCR van Saaze in Kraggenburg. In het cafe. Er wordt entree gevraagd. Maar dat is het meer den waard. Kom op tijd.

 

 

5e Zotte Comedy Avond