Ontvang onze nieuwsbrief

Coming Up

10 nov 2017
08:30PM -
Jaarvergadering
11 nov 2017
08:30PM -
Zotte Comedy Avond
03 feb 2018
07:00PM -
Gezwam rond de Dam

Net nieuw

Op zaterdag 11 november 2017 organiseren de Zotte Leeuwkes samen met HCR van Saaze en het Comedyhuis uit Utrecht voor de 5e keer De Zotte Comedy Avond. Comedy in het cafe, in de polder, simpel,...

Comedy Festival

International Comedy Festival Utrecht

 

Jazeker, ook dit jaar bezoeken we onze vrienden van de Comedy in Utrecht. Het grootste festival ever op het gebied van Comedy.

 

Net als andere jaren organiseren wij het (bus)vervoer en toegang. Het festival is booming, dus we hebben maar een beperkt aantal kaarten weten te reserveren.
Hoewel het festival uit meerdere dagen bestaat, gaan wij heen op zaterdag 1 april. Vertrek zal rond 17:00 uur zijn. Eet goed van te voren, dinner is not served!

 

Het Utrecht International Comedy Festival is het grootste stand-up comedyfestival van de Benelux. Meer dan 60 gevestigde, nieuwe, baanbrekende en onovertroffen comedians uit binnen- en buitenland zijn erbij. Comedy neemt Utrecht over. 

 

Bomvol informatie op hun site: http://utrechtinternationalcomedyfestival.nl/

 

Aanmelden en kosten

 

Aanmelden kan bij voorkeur via het aanmeldformulier op onze site:
Klik hier om aan te melden

De kosten bestaan uit toegang en busvervoer. De kosten worden later exact berekend, maar het zal tussen de 40 en 50 euro liggen, inclusief entree a 30 euro en busvervoer.

Na opgave ontvangt u van ons verdere informatie. 

Inschrijving Comedy Festival 2016


UICF2016 minilogo website 236x59 Op vrijdag 1 en zaterdag 2 april vindt weer het Utrecht International Comedy Festival plaats. Voor de 5e jaar op rij organiseren wij een gezamenlijk reis naar de hoofdstad van de comedy.

 

Het festival wordt georganiseerd door het Comedy Huis in Utrecht, met wie wij nauwe banden hebben voor onze Zotte Comedy Avond en het Gezwam rond de Dam. 

 

 

 

Voor dit humorfestijn verandert de bovenste verdieping van het Utrechtse TivoliVredenburg in een comedy-walhalla met maar liefst 5 zalen en meer dan 50 van de grappigste comedians uit Nederland, Engeland, België en de rest van Europa! Reken op twee avonden vol vermaak met ervaren grappenmakers als Murth Mossel, Jamali Maddix (UK), Adam Fields (UK), Roel C. Verburg, Harry Glotzbach, Maureen Younger (UK), Arbi el Ayachi (BE), Ria Lina (UK), Jasper van Kuijk, Isak Jansson (SWE), Caroline Clifford (UK) en vele anderen.

 

Met gezamenlijk vervoer gaan wij op zaterdag 2 april naar Utrecht. Kosten voor vervoer en entree worden gedeeld (ca 40,- euro). Elke comedy liefhebber kan met ons mee. Opgeven is verplicht. Dat kan per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Rond half maart ontvangt iedereen de definitieve informatie, maar we vertrekken rond 18:30 uur vanaf HCR van Saaze in Kraggenburg en zijn rond 01:00 uur terug. 

 

Voor programma en achtergronden; check de site van het Comedy Festival.